.:: Lokman AYVA ::. İstanbul Milletvekili
Lokman Ayva'nın Resmi ve İstanbul Resimleri
Yakınlaştır
1x 2x 4x 6x 8x

Türkçe - English

New Page 1

İLETİŞİM

 

 

 
 
BEYAZAY ve BİMEKS'ten Özürlü Öğrencilere Karne Hediyesi

 Milli Eğitim Bakanlığında yapılan ödül töreninde  AK Parti İstanbul Milletvekili Lokman Ayva, ''Özürlüler eğitim görebilir mi, göremez mi? Temel sorun bu. 'Eğitim görmeli' diyorsak, nereye kadar eğitim alabilir? Mühendis, hukukçu, işletmeci,öğretmen olabilir mi? Görüyoruz ki bu olabiliyor. Eğitimsizlik ikinci bir özürlülüktür'' dedi.

Konuşmalarında eğitim vurgusu yapan Ayva, teknolojinin özürlülerin hayatını kolaylaştırdığına dikkat çekerek bu konudaki desteklerinden dolayı Bimeks firması Satış Müdürü Sinan Yazıcı ‘ya Beyazay Derneği adına bir plaket verdi.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Muammer Yaşar Özgül, özürlülerin ayrımcılık yapıldığından şikâyet ettiğini söyleyerek bakanlığın bu konuda çalışmalar yaptığını vurguladı.

Özgül’ün,  Bimeks firmasına teşekküründen sonra bilgisayarlar öğrencilere takdim edildi.

Yoğun bir eğitim döneminden sonra bilgisayarla ödüllendirilen özürlü okul birincileri hediyelerini alırken duygusal anlar yaşattı. Bu organizasyonun hem kendileri için hem de diğer özürlü çocukların eğitimi için teşvik edici olduğunu söyleyen öğrencilerin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

 

 

 

New Page 1
Ak Parti Web Sitesi