.:: Lokman AYVA ::. Ýstanbul Milletvekili
Lokman Ayva'nýn Resmi ve Ýstanbul Resimleri
Yakýnlaþtýr
1x 2x 4x 6x 8x

Türkçe - English

New Page 1

ÝLETÝÞÝM

 

 

 
 
THY'de sorun yaþayan özürlülerin kullanacaðý yazý

18-RUG-2003  15=17        THY ESB.ÝSTASYON MD.LUGU                        0 312 3980560   P.01

ANADOLUJET

SAYI   : B.02.2.THY.0.08.00.00 -288                                                                    ANKARA

KONU : Sn. Ömer Ocak                                                                                            17.08.2009

Sayýn Lokman AYVA,

20.07.2009 tarihli mektubunuz Genel Müdürümüz kanalýyla ünitemize intikal etmiþ olup, cevabýmýzýn gecikmesinden dolayý özür dileriz.

Öncelikle, siz deðerli yolcularýmýzdan gelen yapýcý eleþtiri ve görüþlerin çalýþmalarýmýzda bizlere ýþýk tuttuðunu ve en iyiyi verme yönündeki gayretlerimizde en büyük desteðimiz olduðunu belirtmek isteriz. Ancak, bildiðiniz üzere tüm havayolu þirketlerinde olduðu gibi Anadolu Jet'de hizmetlerini belirlenmiþ kurallar çerçevesinde sürdürmekte olup, bu kurallarýn belirlenmesi öncesinde çok detaylý araþtýrmalar yapýlmakta ve yolcularýmýzýn memnuniyetinin yanýsýra özellikle en öncelikli hedeflerimizden olan uçuþ güvenliðinin saðlanabilmesi gibi daha fazla hassasiyet gerektiren konularýn prosedürlerinin oluþturulmasý sürecinde, IATA ve Sivil Havacýlýk kurallarý gibi birçok faktör rol oynamaktadýr.

Bu çerçevede, Sayýn yolcumuzun ifade etmiþ olduðu durum, Sivil Havacýlýk Genel Müdürlüðü'nün onaylamýþ olduðu kurallarýmýzýn yer aldýðý yer hizmetleri kitabýmýzda "Hareket kabiliyeti kýsýtlý yolcular" baþlýðý altýnda incelenmektedir. Bu kuralda; engelli yolcularýmýzdan rapor istenmediði ancak, herhangi acil bir durumda yolcunun kendisinin hertürlü ihtiyacýný (acil bir durumda uçaðý hýzlý bîr þekilde terk etmek, oksijen maskesini takabilmek v.b.) karþýlayabilme konusunda yeterli olduðunu ve uçak içinde herhangi bir özel hizmet istemeyeceðini sözlü veya yazýlý beyan etmesi durumunda refakatçisi olmadan yalnýz seyehatine izin verileceði belirtilmektedir.

Ortaklýðýmýzda her zaman için daha duyarlý ve hassas davranmaya özen gösterdiðimiz, hasta, hamile, çocuk, yaþlý ve engelli yolcularýmýzýn gerek uçuþ öncesi gerekse uçuþ süreci ve akabinde güvenliklerinin saðlanabilmesi dikkate alýnarak bu tip kurallarýn belirlendiðini takdir edeceðiniz inancýyla, sayýn yolcumuzun ve sizin þikayetinize sebebiyet vermekten dolayý Anadolu Jet olarak üzüntülerimizin kabulünü rica eder, en derin saygýlarýmýzý sunarýz.

TÜRK HAVA YOLLARI A. O.


 

                                            Arzu Arslan DAÞDELEN                                 Sami ALAN

                                         Bölgesel Uçuþlar Baþkanlýðý                              Bölgesel Uçuþlar

                                             Müþteri Ýliþkileri Sorumlusu                                Baþkaný


 

Türk Hava Yollan A.0. Bölgesel Uçuþlar Baþkanlýðý Esenboða Havalimaný 0697O ÇubuK/ Ankara Tel; (0 312) 3980732   Fax: (0312) 3982214

www,anadolujet.com  anadolu jet tühk hava yollarý markasýdýr.

 

 

 

New Page 1
Ak Parti Web Sitesi